Elektronik ve Haberleşme Programı

Elektronik Haberleşme Programı, 2013-2014 Öğretim yılı için normal ve ikinci öğretim yanı sıra uzaktan eğitim için de öğrenci alımına başlamıştır.

Elektrik ve elektroniğin temellerine dayanan bu meslek dalı, haberleşme teknolojisi alanlarını kapsar. Radyo, TV, uydu yayınları ile telli telsiz haberleşme sistemleri ile ilgilenir. Bu programı tamamlayan öğrenciler, sayısal ve örneksel elektronik bileşen ve devreleri, osilatör yükseltici ve geri besleme devreleri, telefon santralleri ve telefon bağlantıları, telekominikasyonda kullanılan devre ve sistemler, Radyo verici ve alıcı devreleri, bilgisayar donanımı ve paket programların kullanımı, elektrik ve elektronik devrelerin test ve tamiri gibi konularda bilgi sahibi olurlar.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers